NewSite
  • иновативен
  • отворен
  • нов
поглед на Вашиот бизнис!


WordPress
.NET
Photoshop
HTML/CSS
JavaScript
PHP

Услуги

Веб развој

Графички дизајн

Десктоп програми

Веб дизајн

Прилагодлив дизајн

Оптимизација на веб сајтови

Андроид апликации

Дигитален маркетинг

Веб домен и хостинг

Лого дизајн

SEO оптимизација

Веб безбедност

Пакети

Блог / ПорталСопствен веб блог или портал
12.000ден

Неограничен број на под-страници


Неограничен број на категории


Контакт форма


Поврзување со социјални медиуми


Прилагодлив дизајн


Хостинг и домен + SSL


Неограничен број на е-маил адреси


Google аналитика


SEO (Вашата страница пријавена на Google, Bing…)


Техничка поддршка

Инфо / БизнисМали и средни компании
20.000ден

Неограничен број на под-страници


Неограничен број на слики и видеа


Контакт форма


Поврзување со социјални медиуми


Прилагодлив дизајн


Тројазична поддршка


PDF документи


Хостинг и домен + SSL


Неограничен број на е-маил адреси


Google аналитика


SEO (Вашата страница пријавена на Google, Bing…)


Техничка поддршка

Веб продавницаПродавајте на интернет
30.000ден

Неограничен број на производи


Инстант пребарување


Регистрација на корисници


Интрнет плаќање


Промена на валута


Напредни филтри


Поврзување со социјални медиуми


Прилагодлив дизајн


Контакт форма


Двојазична поддршка


Хостинг и домен + SSL


Неограничен број на е-маил адреси


Google аналитика


SEO (Вашата страница пријавена на Google, Bing…)


Техничка поддршка


Блог + 3.000,00 ден. еднократно 

*Во однос на Вашите потреби, пакетите и нивните улуги се флексибилни

Вистинска среќа е да го добиете она што го барате,

ние ви гарантираме реализација на ВАШАТА идеја!

Едноставно, ако барате партнер кој се грижи за Вашиот бизнис, одберете го NewSite.
Побарајте нè!

Контакт

ДПТУ Гроуп Солутион ДООЕЛ

Адреса: Ул. Есенинова бр. 2в

Телефон: 078 327 067

Работно време: Пон - Пет 09:00 - 17:00