NewSite
 • иновативен
 • отворен
 • нов
поглед на вашиот бизнис!


WordPress
.NET
Photoshop
HTML/CSS
JavaScript
PHP

Услуги

Веб развој

Графички дизајн

Десктоп програми

Веб дизајн

Прилагодлив дизајн

Оптимизација на веб сајтови

Андроид апликации

Дигитален маркетинг

Веб домен и хостинг

Лого дизајн

SEO оптимизација

Веб безбедност

Пакети

 • Бр. на страниБр. на страни
 • Дополнителна странаДополнителна страна
 • Дополнителен јазикДополнителен јазик
 • Слика/видео слајдериСлика/видео слајдери
 • ГалеријаГалерија
 • Контакт формаКонтакт форма
 • Поврзување со соц. медиумиПоврзување со соц. медиуми
 • Прилагодлив дизајнПрилагодлив дизајн
 • Домејн и хостинг + SSLДомејн и хостинг + SSL
 • Google AnalyticsGoogle Analytics
 • SEO оптимизацијаSEO оптимизација
 • Бесплатна тех. поддршкаБесплатна тех. поддршка
 • Sign Up/In опцијаSign Up/In опција
 • Филтрирање продуктиФилтрирање продукти
 • Live пребарувањеLive пребарување
 • Online плаќањеOnline плаќање
 • Бронзен

 • 150

 • Бр. на странидо 10
 • Дополнителна страна20€
 • Дополнителен јазик50€
 • Слика/видео слајдеридо 5
 • Галеријадо 15 слики
 • Контакт форма
 • Поврзување со соц. медиуми
 • Прилагодлив дизајн
 • Домејн и хостинг + SSL
 • Google Analytics
 • SEO оптимизација
 • Бесплатна тех. поддршка
 • Sign Up/In опција
 • Филтрирање продукти
 • Live пребарување
 • Online плаќање
 • Сребрен

 • 300

 • Бр. на странидо 20
 • Дополнителна страна20€
 • Дополнителен јазик50€
 • Слика/видео слајдеридо 10
 • Галеријадо 40 слики
 • Контакт форма
 • Поврзување со соц. медиуми
 • Прилагодлив дизајн
 • Домејн и хостинг + SSL
 • Google Analytics
 • SEO оптимизација
 • Бесплатна тех. поддршка
 • Sign Up/In опција
 • Филтрирање продукти
 • Live пребарување
 • Online плаќање
 • Златен

 • 400

 • Бр. на странидо 35
 • Дополнителна страна20€
 • Дополнителен јазик50€
 • Слика/видео слајдеридо 15
 • Галеријадо 100 слики + видеа
 • Контакт форма
 • Поврзување со соц. медиуми
 • Прилагодлив дизајн
 • Домејн и хостинг + SSL
 • Google Analytics
 • SEO оптимизација
 • Бесплатна тех. поддршка3 месеци
 • Sign Up/In опција
 • Филтрирање продукти
 • Live пребарување
 • Online плаќање
 • Веб продавница

 • 500

 • Бр. на странидо 15
 • Дополнителна страна20€
 • Дополнителен јазик50€
 • Слика/видео слајдеридо 20
 • Галеријадо 100 слики + видеа
 • Контакт форма
 • Поврзување со соц. медиуми
 • Прилагодлив дизајн
 • Домејн и хостинг + SSL
 • Google Analytics
 • SEO оптимизација
 • Бесплатна тех. поддршка6 месеци
 • Sign Up/In опција
 • Филтрирање продукти
 • Live пребарување
 • Online плаќање

*Во однос на вашите потреби, пакетите и нивните улуги се флексибилни

Вистинска среќа е да го добиете она што го барате,

ние ви гарантираме реализација на ВАШАТА идеја!

Едноставно, ако барате партнер кој се грижи за вашиот бизнис, одберете го NewSite.
Побарајте нè!
Контакт

Телефон: 078 327 067


Newsletter