Crafts.mk

Crafts.mk


Опис

Crafts.mk е веб страница специјално направена за услуги од делот на печатење. Веб страницата е така дизајнирана за да биде лесна и едноставна за користење на клиентите и содржи многу опции за производите што не ги ограничува крајните купувачи на еден дизајн.

Функционалности:

 • голем слајдер со слики
 • дизајнирај сам (дел каде што клиентот сам може да си дизајнира производ и истиот да биде испечатен)
 • опции за секој производс
 • слични производи
 • facebook чат
 • инстант пребарување
 • систем за интернет плаќање со картички
 • автоматско издавање на фактури
 • споредба на продукти
 • newsletter
 • контакт форма
 • можност за регистрација на клиенти
 • можност за зачувување на продукти