Inovec Trading

Inovec Trading


Опис

Поддржан проект за навремено завршување на веб страница за потребите на Катарската фирма Inovec Trading.

Функционалности:

  • Голем слајдер со анимации
  • PDF
  • Контакт форма со мапа
  • Newsletter