Леснина Ми

Леснина Ми


Опис

Леснина Ми, веб страница со каталошки приказ на производи за презентација на најновите и најмодерните парчиња мебел.

Функционалности:

 • двојазична верзија Македонски - Англиски
 • каталошки приказ на производи (без цени)
 • голем слајдер со слики
 • PDF каталози
 • заштитена содржина и слики (watermark)
 • форма за поставување прашање на секој производ
 • контакт форма
 • мапа со локација
 • брз преглед на производ
 • инстант пребарување
 • поврзување со социјални мрежи
 • back to top копче