LifeGuideBlog

LifeGuideBlog


Опис

Модерна веб блог страница наменета за Американски пазар, менаџирана од Индија.

Функционалности:

  • нотификации
  • поврзување со социјални мрежи
  • контакт форма
  • слајдер
  • newsletter
  • Google реклами