Меморија

Меморија


Опис

За потребите на локалниот сервис за електроника „Меморија“, изработена е веб страница за приказ на продуктите и услугите кои што ги нуди фирмата.

Функционалности:

  • преглед на продукти по категории
  • контакт форма
  • инстант пребарување
  • слидер за слики
  • вклучена опција за зачувување на омилени продукти (Wishlist)
  • опција за споредба на продукти