Санто Стеф-С

Санто Стеф-С


Опис

По барање на Санто Стеф-С, друштво за интелектуални услуги и издаваштво, изработена е веб страница за промоција на услугите и продуктите кои што ги нудат.

Функционалности:

  • форма за испраќање на творби
  • форма за нарачка на производи
  • контакт форма
  • мини веб книжарница
  • двојазична поддршка, Македонски и Англиски
  • вклучени рекламни банери